تعداد فرزندان در چند همسری
تعداد فرزندان در چند همسری
این سوال توسط
وجیهه زینل❋❋
در تاریخ
1404/07/23
مطرح شده و تاکنون
310
مرتبه بازدید شده است.
برای بیان نظر خود در مورد این سوال اینجا کلیک کنید.
پاسخ ارسال شده توسط
مدیر «شجره ساز»
در تاریخ
1404/07/25
4 ماه
قبل
مح❋❋ گفته:
سلام
برای اینکه ازواج های فامیلی نشان داده شود و و در هر دو نسل نشان داده شود باید چه کار کرد
ارسال پاسخ
به این نظر
4 ماه
قبل
وجیهه زینل❋❋ گفته:
سلام مجدد. سپاس از پیگیری و اقدام شما.
مورد بعدی اینکه تعداد برادران و خواهران در چند همسری ها هم ایراد داره. ممنون میشم در صورت امکان این ایراد رو هم برطرف کنید.
در چند همسری ها: خواهر و برادرانی که از یک پدر هستند ولی مادرانشون یکی نیستند در گاه شمار نمایش نمایش داده نمیشن تعدادشون هم محاسبه نمیشه. (یا دو پدر و یک مادر در یک شجره نامه)
ارسال پاسخ
به این نظر
4 ماه
قبل
مدیر «شجره ساز» گفته:
با تشکر از پیگیری شما. لطف می فرماید یک مثال جامع از مشکل پیش آمده ذکر بفرمایید ؟
ارسال پاسخ
به این نظر
4 ماه
قبل
وجیهه زینل❋❋ گفته:
سلام وقت بخیر.
مثال من برای یک مرد دو همسر ثبت کردم. و فرزندان هر کدوم از مادران رو برای خودش ثبت کردم. (به طور مثال برای هر کدوم 3 فرزند . جمع فرزندان پدر خانواده میشه 6 نفر و در نتیجه هر کدوم از فرزندان 5 خواهر برادر دارند.)
در صورتی که در گاه شمار برای هر کدوم از فرزندان، تعداد خواهر و برادر را به جای 5 نفر، 2 نفر می نویسه. یعنی فقط فرزندانی که از یک مادر و پدر مشترک هستند رو حساب می کنه.
در مورد چند همسری که زن دو همسر داشته باشه هم همین طوره.....
ارسال پاسخ
به این نظر
4 ماه
قبل
مدیر «شجره ساز» گفته:
با تشکر از تماس شما. به نظر می رسد که شمارش فرزندان صحیح است زیرا روابط خونی دنبال می شود. با این وجود این مورد مجددا بررسی خواهد شد و در صورت امکان خواهران و برادران به صورت تنی و ناتنی برچسب گذاری خواهند شد.
ارسال پاسخ
به این نظر
4 ماه
قبل
وجیهه زینل❋❋ گفته:
سلام مجدد. روابط خونی دنبال نمیشه. یعنی حتی فرزندان از یک پدر و دو مادر به عنوان خواهر و برادر محسوب نمیشن. مثلا پدربزرگ من دو بار ازدواج کرده. مادرم از همسر اول هستند و الان فرزندان همسر دوم جزو خواهران و برادران مادرم محسوب نمیشن. سپاس از زحمات و پیگیری شما.
ارسال پاسخ
به این نظر
برای ارسال پاسخ می بایست
وارد حساب کاربری خود شوید
و
یا یک حساب کاربری جدید
ایجاد کنید.