لطفا صبر کنید ...

پرسش و پاسخ

تعداد فرزندان در چند همسری
بازگشت به صفحه قبل بازگشت به لیست سوالات پرینت این صفحه به اشتراک گذاری این صفحه در فیسبوک به اشتراک گذاری این صفحه در تلگرام به اشتراک گذاری این صفحه در واتس اپ به اشتراک گذاری این صفحه در اکس (توییتر) بزرگ کردن اندازه قلم کوچک کردن اندازه قلم کپی لینک این صفحه 
  • تعداد فرزندان در چند همسری

این سوال توسط وجیهه زینل❋❋ در تاریخ 1404/07/23 مطرح شده و تاکنون 310 مرتبه بازدید شده است.
    سلام. وقت بخیر.
    من برای یکی از افراد (پدر خانواده) دو همسر ثبت کردم. و فرزندان رو برای مادران ثبت کردم. ولی در قسمت گاه شمار برای پدر خانواده، یکی از همسران به عنوان فرزند نوشته میشه و تعداد فرزندانش جزو تعداد فرزندان پدر خانواده محسوب نمیشن. این مشکل چطور برطرف میشه؟

• پاسخ ارسال شده توسط مدیر «شجره ساز» در تاریخ 1404/07/25
    کاربر عزیز

با تشکر از تماس شما.

این مورد بررسی و مشکل رفع خواهند شد.

بروزرسانی: به اطلاع می رساند که این مشکل در حال حاضر برطرف شده است
  • 4 ماه قبل مح❋❋ گفته: سلام برای اینکه ازواج های فامیلی نشان داده شود و و در هر دو نسل نشان داده شود باید چه کار کرد ارسال پاسخ به این نظر
  • 4 ماه قبل وجیهه زینل❋❋ گفته: سلام مجدد. سپاس از پیگیری و اقدام شما. مورد بعدی اینکه تعداد برادران و خواهران در چند همسری ها هم ایراد داره. ممنون میشم در صورت امکان این ایراد رو هم برطرف کنید. در چند همسری ها: خواهر و برادرانی که از یک پدر هستند ولی مادرانشون یکی نیستند در گاه شمار نمایش نمایش داده نمیشن تعدادشون هم محاسبه نمیشه. (یا دو پدر و یک مادر در یک شجره نامه) ارسال پاسخ به این نظر
  • 4 ماه قبل مدیر «شجره ساز» گفته: با تشکر از پیگیری شما. لطف می فرماید یک مثال جامع از مشکل پیش آمده ذکر بفرمایید ؟ ارسال پاسخ به این نظر
  • 4 ماه قبل وجیهه زینل❋❋ گفته: سلام وقت بخیر. مثال من برای یک مرد دو همسر ثبت کردم. و فرزندان هر کدوم از مادران رو برای خودش ثبت کردم. (به طور مثال برای هر کدوم 3 فرزند . جمع فرزندان پدر خانواده میشه 6 نفر و در نتیجه هر کدوم از فرزندان 5 خواهر برادر دارند.) در صورتی که در گاه شمار برای هر کدوم از فرزندان، تعداد خواهر و برادر را به جای 5 نفر، 2 نفر می نویسه. یعنی فقط فرزندانی که از یک مادر و پدر مشترک هستند رو حساب می کنه. در مورد چند همسری که زن دو همسر داشته باشه هم همین طوره..... ارسال پاسخ به این نظر
  • 4 ماه قبل مدیر «شجره ساز» گفته: با تشکر از تماس شما. به نظر می رسد که شمارش فرزندان صحیح است زیرا روابط خونی دنبال می شود. با این وجود این مورد مجددا بررسی خواهد شد و در صورت امکان خواهران و برادران به صورت تنی و ناتنی برچسب گذاری خواهند شد. ارسال پاسخ به این نظر
  • 4 ماه قبل وجیهه زینل❋❋ گفته: سلام مجدد. روابط خونی دنبال نمیشه. یعنی حتی فرزندان از یک پدر و دو مادر به عنوان خواهر و برادر محسوب نمیشن. مثلا پدربزرگ من دو بار ازدواج کرده. مادرم از همسر اول هستند و الان فرزندان همسر دوم جزو خواهران و برادران مادرم محسوب نمیشن. سپاس از زحمات و پیگیری شما. ارسال پاسخ به این نظر

برای ارسال پاسخ می بایست وارد حساب کاربری خود شوید و یا یک حساب کاربری جدید ایجاد کنید.