لطفا صبر کنید ...

پرسش و پاسخ

نحوه اضافه کردن والدین یا اجداد برای افرادی که به ...
بازگشت به صفحه قبل بازگشت به لیست سوالات پرینت این صفحه به اشتراک گذاری این صفحه در فیسبوک به اشتراک گذاری این صفحه در تلگرام به اشتراک گذاری این صفحه در واتس اپ به اشتراک گذاری این صفحه در اکس (توییتر) بزرگ کردن اندازه قلم کوچک کردن اندازه قلم کپی لینک این صفحه 
  • نحوه اضافه کردن والدین یا اجداد برای افرادی که به صورت سببی در شجره نامه اضافه میکنیم

این سوال توسط احمد ع❋❋ در تاریخ 1404/04/25 مطرح شده و تاکنون 234 مرتبه بازدید شده است.
    باسلام و داحترام
    من د شجره نامه ای که ایجاد کردم، افرادی را بعنوان عروس یا داماد و هسمر افرادی که در شجره نامه هستند اضافه کرده ام که نیاز دارم والدین یا اجداد آن ها را نیز در شجره نامه اضافه کنم، وقتی روی نام آن افراد کلیک میکنم، از من تاییدیه ای میخاد که بعد از تایید کردن اون و اعلام اینکه "دسترسی به شجره نامه دارم" همچنان امکان اضافه کردن والدین به این افراد را ندارم.. چطور میتونم به راحتی این موارد رو انجام بدم؟
    با تشکر

• پاسخ ارسال شده توسط مدیر «شجره ساز» در تاریخ 1404/04/25
    احمد عزیز،

با تشکر از سوال شما.

شجره نامه ها می بایست روابط خونی را دنبال نمایند و لذا خانواده عروس ها و دامادها (در صورتی که ازدواج فامیلی نباشند) نمی بایست در شجره نامه شما باشند. برای بهتر تصور کردن این موضوع فرض کنید تمامی عروس ها و دامادها و خانواده های آن ها در شجره نامه شما ثبت شده باشند. در این صورت دیگر یک ساختار درختی حفظ نخواهد شد و بیشتر شبیه شبکه ای از ارتباط ها خواهد بود (مانند نمودار شبکه ای در بخش «تحلیل آماری شجره نامه ها»). برای مشاهده عملی این مورد لطفا از ابزار زیر استفاده نمایید:

https://www.shajaresaz.com/serverless/

به صورت خلاصه در پاسخ به سوال شما برای هر خانواده یک شجره نامه و نسل ها را به وسیله ابزار «پرش میان شجره نامه ها» از منوی ویرایش نسل ها به یکدیگر متصل نمایید.

برای ارسال پاسخ می بایست وارد حساب کاربری خود شوید و یا یک حساب کاربری جدید ایجاد کنید.