لطفا صبر کنید ...

پرسش و پاسخ

اضافه نمودن پدر و مادر یک شخص
بازگشت به صفحه قبل بازگشت به لیست سوالات پرینت این صفحه به اشتراک گذاری این صفحه در فیسبوک به اشتراک گذاری این صفحه در تلگرام به اشتراک گذاری این صفحه در واتس اپ به اشتراک گذاری این صفحه در اکس (توییتر) بزرگ کردن اندازه قلم کوچک کردن اندازه قلم کپی لینک این صفحه 
  • اضافه نمودن پدر و مادر یک شخص

این سوال توسط ابوالفضل دهق❋❋ در تاریخ 1403/03/19 مطرح شده و تاکنون 193 مرتبه بازدید شده است.
    سلام من تا حالا چند بار آمدم سراغ سایتتان و می خواستم شجره نامه خودم را تولید کنم ولی هر بار منصرف شدم و علت اینه که کار با سایت مشکل است من با یک نرم افزار خارجی شجره نامه خودم را ساخته ام و به راحتی می توان افراد را اضافه کرد ولی سایت شما مشکل عمده اش این است که نمی توان پدر و مادر به شخص اضافه کرد. ( پاسخ هایتان را خوانده ام ولی قانع نشدم. لطفا این مشکل را حل کنید. ممنون

• پاسخ ارسال شده توسط مدیر «شجره ساز» در تاریخ 1403/05/19
    همراه عزیز،

با تشکر از سوال شما.

افزودن پدر و مادرهای خارج از شجره نامه افراد به پیچیدگی های شجره نامه ها افزوده و پس از مدتی حتی ساختار درختی آن ها نیز متاثر خواهد شد. با این وجود همکاران ما ابزاری را برای رفع این نیاز کاربران ایجاد کرده اند که در آن شما می توانید شجره نامه خود را به صورت دلخواه و در جهت های مختلف گسترش دهید:

https://shajaresaz.com/posts/show/133

برای ارسال پاسخ می بایست وارد حساب کاربری خود شوید و یا یک حساب کاربری جدید ایجاد کنید.